Форум Контакти
Начало Какво е CorelDRAW? Текстов самоучител Видео самоучител Помощник Карта на страницата
Помощник Добави във фаворити  Принтирай   Увеличи текста   Намали текста   Нормален текст  

    CorelDRAW е необходима програма за всички, които работят в областта на графичния дизайн, технически илюстратори, проектанти, мултимедийни дизайнери, оформители, специалисти по издателска дейност. С негова помощ можете да създадете впечатляващи изображения. Сложните графични концепции и функции, обяснени с ежедневни термини, са съобразени за обучение на потребители от всякакво ниво.
    Текстовите и видео уроците ще ви потопят в дълбочини и ще ви разкрият техники, които ще ускорят с пъти работата ви с тази невероятна програма. Начинаещите потребители на CorelDRAW, ще придобият увереност и познания в работата с програмата, с които ще удивят онези, които са считали за свои учители.
    Потребители имат възможността да преживеят силата и ефективността на компютърните ВИДЕО УРОЦИ на родния си език. С помоща на видео уроците при които едновременно виждате демострация на това как се работи с CorelDRAW и слушате обясненията за това което става на екрана, вие ще усвоите предлаганото знание със скорост, която не би могла да бъде постигната с помоща на ръководство или учебник.
    Всички видео уроци са със реална резолюция 800х600 пиксела, с качество на картината, при което не можете да направите разлика между реално стартиран прозорец на CorelDRAW и видео демострацията.
    Дикторските обяснения са със плавен, спокоен и ясен тон, които могат да се възприемат лесно дори и от най-начинаещите.

    Всички уроци са организирани във пет групи:
    - Основи на рисуването.
    - Графично рисвуване.
    - Цветове и запълвания.
    - Работа с текстове.
    - Интерактивни ефекти.

    За да разгледате някой от текстовите уроци – просто активирайте препратката към него.

    Форумът инсталиран към Corel Draw самоучителят ще ви даде възможност да обсъдите възникнали проблеми при създаването на някой файл в програмата, да дадете съвет на начинаещите и т.н.

    За тези които разполагат с монитори с малка разделителна способност сме предвидили функция, която позволява да увеличите големината на симвилите в текста.

    Системни изисквания:
    MS Windows 95, 98, Me, NT 4.0, 2000,
Начало Какво е CorelDRAW? Текстов самоучител Видео самоучител Помощник Карта на страницата Форум Контакти